Igor Longo – Roditelj graditelj odnosa

Dragi moj kolega Igor Longo, psihoterapeut i psiholog me je zamolio da mu napišem pogovor za novu knjigu: “Roditelj – graditelj odnosa”. Knjigu je izdala Alinea, a namijenjena je kako roditeljima, tako i stručnjacima koje zanimaju obiteljske teme.

Knjiga je nastala kao zbornik Igorovih uputa roditeljima koje je kroz godine “podmetao” dok je radio u vrtiću na stoliće, gdje su roditelji ponekad poskrivečki, a ponekad s otvorenim zanimanjem čitali što im psiholog ima za poručiti. A stvarno Igor ima što za poručiti!

Knjiga i teme su sveobuhvatne i zanimljive, jednostavno pisane za moderne roditelje kojima treba mali poticaj za promišljanje, a koji ne žele čitati dugačke knjige i priručnike o roditeljstvu. Teme obuhvaćaju sve od noćnog mokrenja, dječjih strahova, očinstva, majčinstva, dječjeg neposluha do roditeljskih ciljeva. U stvari toliko ima tema, da bi bilo najjednostavnije kliknuti ovdje i sve ih pregledati.

Ova knjiga se može čitati i kao svakodnevno štivo – svaki dan po jednu temu, što zahtjeva svega pet minuta vremena čitatelja.

Meni se osobno jako svidjela prvenstveno kao roditelju. 

Knjiga je trenutno na rasprodaji, te se može nabaviti ovdje.

Moja najtoplija preporuka za nadolazeće ljetne dane!